Raydium 3D Game Engine

Official forum for everything about Raydium, ManiaDrive, MeMak, ...
It is currently Wed Oct 23, 2019 3:09 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Oct 25, 2007 7:17 am 
Offline

Joined: Thu Oct 25, 2007 7:08 am
Posts: 1
Hello!

When I first installed ManiaDrive the sound worked great but lately it doesn't work at all :( here is my terminal log http://p.opsat.net/v/10e thanks.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Sound problem
PostPosted: Thu Oct 25, 2007 9:22 am 
Offline

Joined: Sun Oct 09, 2005 10:46 pm
Posts: 759
Hello,

There is a problem with sound dev (line 21 and 22).

Does sound work with other application ?

Is there an other audio application locking your sound device ?

Have a nice day
Ouille.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Oct 25, 2007 7:46 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Mar 16, 2003 2:53 am
Posts: 2590
Location: gnniiiii (Scrat)
You can see if a PID is using your sound card, using this command line as root :
Code:
fuser -v /dev/dsp

Fedora is using KDE, and KDE is using Artsd. Something like "killall artsd" will probably solve your problem. Artsd is evil anyway :)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group