Raydium 3D Game Engine
http://memak.raydium.org/

Raydium logo in high resolution
http://memak.raydium.org/viewtopic.php?f=3&t=804
Page 1 of 1

Author:  st [ Thu Jul 10, 2008 12:18 am ]
Post subject:  Raydium logo in high resolution

Hi!

Is there a vector format file or a 512x512 pixel sized transparent Raydium logo available?
The biggest logo in size I've found here on the forum, which has a resolution of 158x149 pixel.

Image
logo_raydium.tga (128x128)

Thank you very much.

Best regards,
st

Author:  vicentecarro [ Thu Jul 10, 2008 9:04 am ]
Post subject: 

There is a PSD version that you can scale a bit (but some parts will show ugly).
Anyway I'm working with a collaborator to design a new logo 100% vectorial (and scalable)
As soon as i find the PSD version i'll post here the URL

Author:  vicentecarro [ Thu Jul 10, 2008 10:37 am ]
Post subject: 

here the psd(photoshop) version:
http://87.216.217.107/raydium/logo_raydium.psd

Author:  st [ Fri Jul 11, 2008 9:26 pm ]
Post subject: 

Thanks for providing the PSD file.

I've scaled up the logo to fit the Mac OS X icon size. I'm using the logo for the test applications.

Image

Raydium16.png
Raydium32.png
Raydium64.png
Raydium128.png
Raydium256.png
Raydium512.png
Raydium1024.png

The Raydium logo IconsFileStore is Leopard ready now.
Raydium.icns

Author:  vicentecarro [ Fri Jul 11, 2008 10:17 pm ]
Post subject: 

Thanks ;)

Author:  st [ Tue Mar 03, 2009 12:11 am ]
Post subject:  Re: Raydium logo in high resolution

st wrote:
Is there a vector based Raydium logo available?
To give an answer to my own initial question. Yes, it is. I've uploaded a Raydium.svg file to the FTP server right now. :roll:

My idea was to re-create the original Raydium logo as a SVG one. My first steps using Inkscape, so don't expect too much. ;)
As you can see, it isn't totally finished yet. I've re-builded all objects myself, including the "R" from Raydium, that's because it doesn't look exactly the same compared to the original. The black text wasn't started at all and was taken from the original.

I want to throw this away and start from the beginning using the original PSD file, exporting the object outlines as paths. Then I want to try to import the paths into Inkscape anyhow. Doesn't know if this could work, I'll try it out in the future.

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/