Raydium 3D Game Engine
http://memak.raydium.org/

problem running raydium_appli
http://memak.raydium.org/viewtopic.php?f=8&t=2044
Page 1 of 1

Author:  floyd6 [ Wed Dec 02, 2009 1:46 pm ]
Post subject:  problem running raydium_appli

First the application goes fullscreen and then the screen remains black forever. Also the cursor goes to wait mode.

Could someone tell me why this is happenig?

I'm using the newest Windows Raydium SDK , on winxp ,P4 3.0ghz,1GB RAM, Radeon 9800 (on latest drivers)

Author:  Xfennec [ Wed Dec 02, 2009 2:18 pm ]
Post subject:  Re: problem running raydium_appli

I dunno which application is behind "raydium_appli", but perhaps it's just downloading application data from Internet ? So you just to launch the application and wait ...

Another good test would be to use the BAT files of the SDK: compile all (there's a BAT file for this, can't remember the exact name), enter the "bin" directory and run a simple application, like "willou.exe" for instance: you'll see what's what in the console.

Author:  floyd6 [ Wed Dec 02, 2009 3:22 pm ]
Post subject:  Re: problem running raydium_appli

Thanks for the response. :lol: I feel so dumb. Yes, it was downloading data from the repository hence the long waiting time. I didn't notice the console window because of the full screen mode. :oops:

Btw the mysterious app was mania drive

Author:  Xfennec [ Wed Dec 02, 2009 4:34 pm ]
Post subject:  Re: problem running raydium_appli

Perhaps should we switch the raydium_appli from ManiaDrive to another non-fullscreen application, to avoid such issues. What's your opinion, ouille ?

Author:  ouille [ Wed Dec 02, 2009 10:59 pm ]
Post subject:  Re: problem running raydium_appli

Hello,

In fact raydium_appli is a real surprise, it's the last application tested just before sdk release ...

So this time it was maniadrive.

Ok for next Sdk i'll put test6 or something like this.

Have a nice day.

Ouille.

Author:  Xfennec [ Sun Dec 06, 2009 12:39 pm ]
Post subject:  Re: problem running raydium_appli

Funny, dunno it worked like that :) Another option would be to use the "--window" option in project properties, to be sure that the application always runs in a window, whatever that application is.

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/